Giveaway: Enjoy the little things by LauraWinactie: enjoy the little things door Laura

Jewellery Laura

The give-away ended. We picked one lucky winner who had the chance to create her own jewel. I have recieved the amazing review of her and want to share the result with you! I translated the review in English.

Laura:

I always say: ‘let’s try this! I have got nothing to lose!’
When I heard about the give-away on the blog I decided to enter.
We had the opportunity to win a personal jewel and I’m a huge jewel addict. 
We had to give one suggestion for the blog, don’t ask me what I said but I guess it was good because I won!
I got in contact with Sieraden by Mîre and together we made this amazing jewel!
I decided to go with the quote ‘Enjoy the little things.’
If you take the little things for granted, you can’t enjoy the ‘big things’. 
So when I wear this jewel it’s a reminder for me to enjoy all the little things.

De winactie is afgelopen. We hebben een gelukkige winnares gekozen die de kans kreeg om haar eigen juweel te ontwerpen. Ik heb van Laura een super verslagje gekregen en een foto van het resultaat. Prachtig! Ik wil het graag delen met jullie.
Laura:

Ik ben van mening wie niet waagt, niet wint. Toen ik zag dat Stephanie een wedstrijdje had op haar blog, besloot ik dus ook mee te doen. We konden een gepersonaliseerd hangertje winnen en aangezien ik een Juwelenfreak ben, was dat een extra motivatie. We moesten ook een tip geven voor haar blog.Vraag me niet meer welke tip ik gegeven heb, maar het moest toch een goede zijn ;)

Want… Ik heb gewonnen!
Samen met Sieraden bij Mîre heb ik mijn hangertje samengesteld.
Zoals jullie onderaan kunnen zien heb ik gekozen voor het tekstje ‘enjoy the little things’
“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd” :)
Als je de kleine dingen als vanzelfsprekend beschouwd gaat de echte waarde van het leven verloren, wordt met het spreekwoord bedoeld.
Zo draag ik deze boodschap vanaf nu altijd met mij mee!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *